Gezinsfotografie

Gezinsfotografie ook wel familiefotografie genoemd. Ik kan jullie bij beide helpen. Samen als gezin op de foto en de kinderen natuurlijk ook apart. Willen jullie net als tijdens de trouwreportage ook samen op de foto? Dat kan natuurlijk ook.

Familiefotografie

Op de foto voor opa en oma of met opa en oma en de rest van de familie. Een verrassing voor moeder / oma op moederdag of voor een verjaardag. Er zijn zoveel momenten te verzinnen voor familiefotografie.

gezinsfotografie drenthe

De werkwijze

Er is altijd iemand van het gezin die niet op de foto staat. Iemand moet toch de herinneringen fotograferen? Zonde! Dus boek een fotoreportage.

Hoe gaat een fotoreportage tijdens de gezinsfotografie nou in zijn werk? Eerst mailen of bellen we voor een afspraak. Samen kiezen we een datum en tijd. Maar ook de locatie bespreken we. Tijdens de gezinsfotografie worden er pure en echte foto’s zoals jullie als gezin zijn. Hierbij help ik jullie met spelletjes of leuke vragen.

Kinderfotograaf

Ieder jaar komen de kinderen op de foto bij de schoolfotograaf. Allemaal op dezelfde manier en in 5 minuten klaar. Tijdens de gezinsfotografie maar ook de familiereportage is er tijd voor foto’s van de kinderen.

gezinsfotografie kinderfotograaf groningen

Prijzen

Voor de gezinsfotografie zijn er diverse pakketten mogelijk. Nieuwsgierig naar de inhoud en de bijbehorende kosten? Op de pagina tarieven staat alles.

Enthousiast?

Neem dan contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Mail mij via Contact@HildaKoopmans.nl

De fotoreportages vinden plaats in Drenthe en Groningen op een locatie van jullie keuze. Dit kan zijn in de bossen bij Annen of Gasselte. Maar ook het Zuidlaardermeer is een favoriete locatie van mij. Hebben jullie zelf een mooie locatie of specifieke wens? Alles kan natuurlijk! Ik denk graag met jullie mee. Alleen zo krijgen jullie na de fotoreportage met het gezin of de familie de mooiste foto’s.